Μια ξεχωριστή ενέργεια, γεμάτη φαντασία και κορυφαίες γεύσεις, με τίτλο «50 αποχρώσεις του sandwich», διοργάνωσε η Creta Farms στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις – Άνοιξη 2015», το οποίο διοργανώθηκε από το περιοδικό «Αθηνόραμα» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Έξι food bloggers, με μόνα όπλα τα αλλαντικά Εν Ελλάδι Gourmet Prosciutto Cotto, Εν Ελλάδι Φιλέτο Κοτόπουλο Ψητό, Creta Farms Σαλάμι Αέρος Κρήτης Πικάντικο, τρία είδη αρτοσκευασμάτων που πρόσφερε η εταιρεία Βενέτης και τα υλικά που επέλεξε η καθεμία, μονομάχησαν μέχρι τελικής… μπουκιάς, με έπαθλο φυσικά τη δημιουργία της πιο τολμηρής απόχρωσης της γαστρονομικής απόλαυσης. Αξιοποιώντας τη δημιουργικότητά τους, καθεμία από τις συμμετέχουσες παρουσίασε τρεις διαφορετικές προτάσεις, μία για κάθε αλλαντικό, με το κοινό να επιλέγει, μέσω χειροκροτημάτων, την πιο γευστική απόχρωση κάθε μάχης. Παράλληλα, η Creta Farms προσέφερε στους παρευρισκόμενους ευφάνταστες δημιουργίες από τα πιο εκλεκτά της προϊόντα.