Το Sofitel Athens Airport ανακοίνωσε την καθιέρωση μιας νέας υπηρεσίας στον χώρο εστίασης. Πρόκειται για τη ζώνη brunch που θα λειτουργεί κάθε Κυριακή σε live cooking, στο bar Artemis, με ελληνικές και διεθνείς δημιουργίες του γνωστού σεφ Θεοφάνη Στάθη. «Διαπιστώσαμε ότι ένα μεγάλο μέρος των ταξιδιωτών επιθυμούν ανάμεσα στις πτήσεις τους να γευτούν κάτι γρήγορο και ταυτόχρονα ποιοτικό», σημειώνει ο Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport κ. Γιώργος Σταύρου, «κάτι που παρατηρείται και με τους επισκέπτες των εμπορικών πάρκων του αεροδρομίου κατά την κυριακάτικη βόλτα τους. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Sofitel Athens Airport παίζει επιτελικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου, προχωρήσαμε στην ανάπτυξη της ξεχωριστής αυτής γαστρονομικής εμπειρίας που πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει στη θετική εικόνα και τη συνολική εμπειρία των επισκεπτών της περιοχής».
Κάθε Κυριακή από τις 12.00 μ.μ. – 15.30 μ.μ..
Η τιμή ανά άτομο εκτιμάται στα 25€.
Το μενού θα εναλλάσσεται κάθε βδομάδα.