Είμαστε ο Ελληνικός Όμιλος Αγορών με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη...

ΕΚΕ

Published on January 20th, 2016 | by ml

0

Καμπάνια ευαισθητοποίησης για το ασφαλές σεξ από το DUO

Μια πρωτότυπη καμπάνια ευαισθητοποίησης του κοινού για το ασφαλές σεξ πραγματοποίησε το DUO, με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS. Με στόχο να αφυπνίσει και να ενημερώσει το κοινό, το DUO διεξήγαγε μεγάλη online έρευνα, με βασικό μήνυμα «Εφόσον προστατεύεις τα gadget σου, γιατί δεν προστατεύεις τον εαυτό σου;».

Στην έρευνα, στην οποία υπήρξαν περισσότερες από 3.000 απαντήσεις, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας καλούνταν να απαντήσουν σε τρεις ερωτήσεις: αν έχουν antivirus για τον υπολογιστή τους, αν έχουν θήκη για το κινητό τους και αν έχουν προφυλακτικό πάνω τους. Το 77% των θετικών απαντήσεων καταγράφηκε στην ύπαρξη antivirus, ακολουθεί η θήκη για το κινητό με 63% και στην τελευταία θέση, με ποσοστό μόλις 11%, σημειώνονται όσοι έχουν προφυλακτικό πάνω τους, γεγονός ιδιαίτερα οξύμωρο και ανησυχητικό, που υπογραμμίζει την ανάγκη για μεγαλύτερη επαγρύπνηση και καλύτερη ενημέρωση στο ζήτημα του ασφαλούς σεξ. Ακόμα, την 1η Δεκεμβρίου, το DUO βρέθηκε σε πανεπιστήμια και κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης μοιράζοντας δείγματα και καλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει στην έρευνα.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this pagePin on PinterestShare on TumblrShare on Reddit

Tags: ,
Comments are closed.

Back to Top ↑