Είμαστε ο Ελληνικός Όμιλος Αγορών με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη...

Αγορά

Published on February 9th, 2017 | by ml

0

Κέντρο Διανομής METRON NORTH στο Καλοχώρι

Τη λειτουργία του νέου Κέντρου Διανομής της στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε η θυγατρική εταιρεία METRON NORTH, του Ομίλου METRON LOGISTICS. Το νέο Κέντρο Διανομής της METRON NORTH είναι συνολικού εμβαδού 6.800 τ.μ. και έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του από τον Ιανουάριο του 2017. Καλύπτει τις ανάγκες ξηρού και θερμοκρασιακά ελεγχόμενου φορτίου στις γεωγραφικές περιφέρειες της Θράκης, της Μακεδονίας και της Ηπείρου, ενώ παράλληλα, αποτελεί τον κύριο συνδετικό κρίκο για τις διανομές του Ομίλου στη Βουλγαρία και εφαλτήριο για την επέκταση του Ομίλου στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Οι υπερσύγχρονες  εγκαταστάσεις της METRON NORTH στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης διαθέτουν:

  • αποθηκευτικό χώρο 3.500 τμ.
  • δυνατότητα αποθήκευσης 500 παλετών σε ράφια back-to back.
  • χώρο αποθήκευσης 500 τμ. ψυχόμενων εμπορευμάτων με χωρητικότητα 350 παλετών σε ράφια
  • 10 ράμπες φορτοεκφόρτωσης.

Η επένδυση του Ομίλου METRON LOGISTICS αποτελεί μέρος μια ολοκληρωμένης στρατηγικής ανάπτυξης που έχει ως στόχο τη διεύρυνση των υπηρεσιών της στη Βόρεια Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό οι νέες εγκαταστάσεις της METRON NORTH διαθέτουν τεχνολογία υψηλής αιχμής με υποδομές λογισμικού τηλεματικής και on line ελέγχου θερμοκρασιών, καθώς και διαχείριση αποθεμάτων μέσα από τη χρήση ευέλικτου συστήματος λειτουργίας αποθηκών (WMS, POD, ERP). Με σύστημα FIFO (First In First Out), on-line κάμερες εποπτείας και εφαρμογή συστήματος RF (Radio Frequence) παρέχει ασφάλεια επί 24ώρου και φύλαξη με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Ο Όμιλος METRON LOGISTICS διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο αποθήκευσης και διανομής που περιλαμβάνει εκτός από το Εμπορευματικό Κέντρο του Ασπροπύργου, Κέντρα Διανομής στη Θεσσαλονίκη και την Κάντζα, καθώς και 44 περιφερειακά HUBS σε όλη την επικράτεια. Η METRON LOGISTICS συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τις 10 καλύτερες εταιρίες 3PL της Ελλάδας και είναι ηγέτιδα στο groupage φορτίο (LTL) στις εθνικές μεταφορές. Οι πιστοποιήσεις από τον Ελληνικό Νηογνώμονα και τον διεθνή οργανισμό TUV HELLAS επιβεβαιώνουν την εξαιρετική απόδοση και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχει ο Όμιλος για κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη σε υπηρεσίες Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Μάθετε περισσότερα για τη Metron Logistics www.metronlogistics.euhttps://el-gr.facebook.com/metronlogistics.eu/https://www.linkedin.com/company/metron-logistics

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this pagePin on PinterestShare on TumblrShare on Reddit

Tags: ,


Back to Top ↑