Είμαστε ο Ελληνικός Όμιλος Αγορών με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη...

Πρωταγωνιστές

Published on September 17th, 2017 | by ml

0

Αθανάσιος Συριανός: «Η ΕΖΑ έχει βάλει ψηλά τον πήχη»

 

Συνέντευξη στον
Χρήστο Ζαρίφη.

 

«Διακρίνουµε παρά τη συνεχιζόµενη οικονοµική κρίση µια πραγµατική ευκαιρία για ελληνική δηµιουργία και ελληνική πρωτοπορία. Γιατί πιστεύουµε ότι µόνο µε την ελληνική επιχειρηµατικότητα ενισχύεται η εγχώρια παραγωγή και προωθούνται οι ελληνικές εξαγωγές στο εξωτερικό, σε αντίθεση µε την πολυεθνική επιχειρηµατικότητα, µε αποτέλεσµα την πραγµατική ανάπτυξη»: ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύµβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, κ. Αθανάσιος Συριανός, εξηγεί µε ακρίβεια την αιτία για την αυξηµένη… κινητικότητα που δείχνει η εταιρεία, η οποία µάλιστα θα ενταθεί. «Το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας για την ερχόµενη τριετία ανέρχεται συνολικά στα 30 εκατ. ευρώ, µε στόχο να δηµιουργηθεί µια νέα γραµµή εµφιάλωσης – η καλύτερη γραµµή όχι µόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρα τα Βαλκάνια», συµπληρώνει, εντάσσοντας πάντα αυτήν τη στρατηγική σ’ ένα ευρύτερο όραµα: «Θεωρούµε τους εαυτούς µας υποχρεωµένους να συµβάλλουµε στην ανάπτυξη και να αυξήσουµε τα µεγέθη µας».

Όπως τονίζει ο κ. Συριανός, τα προϊόντα της ΕΖΑ έχουν καταξιωθεί στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή, όπως δείχνουν τα µερίδια αγοράς, όµως… «Το όραµά µας στον τοµέα της εξωστρέφειας έχει έναν κεντρικό και φιλόδοξο στόχο: τη διακριτή τοποθέτηση προϊόντων ελληνικής µπίρας… Στόχος µας είναι να προσφέρουµε στους καταναλωτές σε όλον τον κόσµο, µε αξιοπιστία και δηµιουργικότητα, νέα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα». Ακόµα, ο κ. Συριανός κάνει έναν απολογισµό της πορείας της ΕΖΑ τα τελευταία χρόνια, αναφέρεται στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά των νέων προϊόντων της (είτε λανσαρίστηκαν πρόσφατα είτε θα προστεθούν σύντοµα στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας) και σχολιάζει συνολικά την εικόνα της αγοράς σήµερα, τόσο στον τοµέα της ζυθοποιίας όσο και στο ευρύτερο λιανεµπόριο. Τέλος, δηλώνει «συµπαραστάτης σε όλους τους νέους επιχειρηµατίες, σε όλη την ελληνική επικράτεια, που το “ωραίο χόµπι” τους το µετουσίωσαν σε επιτυχηµένη επιχειρηµατικότητα στον κλάδο της µπίρας».

 

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this pagePin on PinterestShare on TumblrShare on Reddit

Pages: 1 2 3 4 5


Back to Top ↑